Muzica- mozaic din suflet

Muzica incepe sa rasune in trupuri fiind ascultate cu intreg corpul si atunci cei prezenti incep sa simte Binecuvantarea cu toate simturile. Dansul devine atunci exprimarea emotiilor.

Dansul este de fapt modul prin care noi ne ridicam de la nivelul de animal la OM. Suntem singurele fiinte de pe pamant care putem intelege cuvintele muzicii transpunadu-le pe panza corpului cu ajutorul miscarilor.

Tot ce suntem este compus din muzica. Din muzica naturii sau cea scrisa de degetele noastre pe note si partituri , pe ritmuri venite din suflet. Ne exprimam fericirea, durerea si iubirea in muzica si prin muzica.

Atunci cand vreau sa cunosc sufletul cuiva cu adevarat las la o parte tot ce vad ochii si aud urechile si intreb ce muzica asculta. Acolo in ultimile melodii puse pe modul repreat vad sufletul omului. Tot ce simte, lectia care o invatata, durea sau fericirea cu care vede Universul.

Si de aceasta data il privesc in muzica pe el. Este o enigma modul in care tot ce este se exprima prin muzica straina. Ascunde intreg misterul existentei lui in note straine sufletului lui si ma intreb de ce . Cum poate sa asculte sufletul altuia si sa il inteleaga atat de bine si totusi sa fie atat de diferit atunci cand se cunoaste pe el, pare un mozaic de parti ale celor ce l-au cunoscut. Poate ca acesta este scutul lui. Muzica celorlati, in ea poarta mastile . Dar oare cand masca este pusa pe masa ce este sub ea. Care este adevaratul lui chip?

329968709_1896276674058791_9092760668855550810_n





Leave a comment